Intohimo, luotettavuus, rehellisyys ja yhteispelikyky

Äänestä minua numerolla 168.

Juhasta sanottua

Petteri Orpo

Kokoomuksen puheenjohtaja

“Oli hienoa, että Juhan kaltainen joukkuepelin ja hyvinvoinnin sekä liikunnan ammattilainen lähti Kokoomuksen ehdokkaaksi. Juuri hänen kaltaiselleen on tilausta kun rakennamme Suomelle parempaa tulevaisuutta! On ollut ilo tutustua Juhaan!“

Ari Lahti

Palloliiton puheenjohtaja

“Olen oppinut tuntemaan Juhan sekä KuPS:ssa että Palloliitossa sinnikkäänä ja intohimoisena visionäärinä ja tekijänä.Hän tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja saa ihmiset toimimaan sovitulla tavalla. Politiikka tarvitsee vahvoja vaikuttajia!”

Markku "Rive" Kanerva

Huuhkajien päävalmentaja

“Olen tuntenut Juha Malisen pitkään. Kaikesta hänen tekemisestään huokuu sinnikkyys, päättäväisyys ja ennen kaikkea intohimo. Kokemukseni perusteella Juha on sosiaalinen ja yhteistyökykyinen ja erittäin kilpailuhenkinen.”

Sinuhe Wallinheimo

Kansanedustaja

“Juha tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, osaa hahmottaa hyvin vaikeita kokonaisuuksia ja vetää niistä johtopäätöksiä. Ne ovat muuten tärkeimmät ominaisuudet menestyvälle poliitikolle.”

Mika Nurmela

Maajoukkuevalmentaja

“Juha on intohimoinen joukkuepelaaja, hän valmistautuu ja perehtyy asioihin aina huolellisesti, Juhan seurassa innostuu lajista riippumatta ja uskon, että politiikassakin hän tulee olemaan suosittu menestyjä.”

Jesse Puljujärvi

Jääkiekkoilija

“Juha pitää varmasti huolta nuorten tulevaisuudesta ja on tottunu viemään asiat loppuun asti. Minä äänestän Juha Malista, teehän sinä sama juttu!”

Heidi Kemppainen

Asiakkuuspäällikkö

“Energinen, tuore, yhteistyökykyinen, asioihin perehtynyt ja tekee mità lupaa.
Siksi Juha Malinen.”

Yyte Kelhä

SUL:n ex-aluepäällikkö

“Juha on avoin, helposti lähestyttävä yhteistyökykyinen henkilö, joka paneutuu huolella asioihin. Hänelle tärkeää on yhteiskunnan ja sen jäsenten hyvinvointi ja siksi hän on minunkin valintani.”

Leena Kaismo

Kosmetologi

“Uutta näkemystä ja kokemusta eduskuntaan energisellä innolla.
Siksi valitsin Juha Malisen”

Olli Kuoksa

Lentopallovalmentaja

Juha on aina autellut minua urani aikana. Kaikki urheiluihmiset, äänestäkää Juhaa. Hän ei tee tätä itseään varten, vaan teitä liikuntaihmisiä varten.

Hasim Ceviriel

Ravintolayrittäjä

“Juha tekee paljon töitä. Hän on hyvä joukkuevalmentaja, mutta hän haluaa myös että yhteiskunta voi hyvin ja ihmiset pystyisivät liikkumaan monipuolisesti. Juha todella innostaa ihmisiä yrittämään.”

Erkki Pekkala

Lehtori

“On hienoa, että olen saanut tutustua Juhaan jo opiskeluaikoina.Häneen olen voinut pitkän yhteisen ystävyytemme aikana aina luottaa. Juha sitoutuu kaikkeen mihin alkaa vastuullisesti, energisesti  ja intohimoisesti.Hänen kaltaisiaan ihmisiä tarvitaan myös politiikassa.”